Το μέλι

meliΤο μέλι δεν είναι απλώς μια γλυκαντική ύλη, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Είναι ένα μοναδικό προϊόν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, άρωμα και γεύση.

Το θυμάρι είναι κορυφαίο μελισσοκομικό φυτό και μας χαρίζει ένα εξαιρετικά εύγευστο και αρωματικό μέλι με μεγάλη διατροφική αξία.

Με κεχριμπαρένιο χρώμα, μοναδική γεύση και ξεχωριστό άρωμα, το θυμαρίσιο μέλι θεωρείται ο βασιλιάς των μελιών!

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά και η θρεπτική αξία του Θυμαρίσιου μελιού μαζί με τις τονωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες που διαθέτει, έχει διαπιστωθεί από δεκάδες μελέτες, ότι το καθιστούν ένα πολύτιμο και απαραίτητο συμπλήρωμα στη καθημερινή μας διατροφή.

Ο Ιπποκράτης συνιστούσε διάλυμα μελιού για τον δυνατό βήχα και τον ερεθισμό του φάρυγγα και του λάρυγγα.

Η ευρεία αντισηπτική δράση, γνωστή από την αρχαιότητα με αναφορές στον Όμηρο και ειδικότερα στο Θυμαρίσιο μέλι Υμηττού, θεωρείται ο προκάτοχος των σύγχρονων αντιβιοτικών.

Εμπιστευτείτε το Melicci, τη παραγωγή και διάθεση αποκλειστικά Ελληνικού Θυμαρίσιου μελιού, χωρίς προσμίξεις και επεξεργασία, ακριβώς όπως μας το παρέχει η κυψέλη και οι ακούραστες μέλισσες!

Το μυστικό μας;

Ο ιδανικός συνδυασμός των διαφορετικών ποικιλιών θυμαρίσιου μελιού που το κάνει να ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη γεύση του!

Δείτε εδώ τα προϊόντα μας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας
Διαβάστε περισσότερα Ok